Permohonan Juruaudit W41 & W29 di Buka – 60 Kekosongan Jawatan

Untuk makluman, peperiksaan Juruaudit W41 dijadualkan berlangsung pada 9 Mac 2018 nanti berdasarkan hebahan terbaru dikeluarkan portal SPA Malaysia. Peperiksaan ini melibat kesemua calon yang layak di Semenanjung, Sabah dan juga Sarawak.

Anda boleh baca mengenai Contoh Soalan Juruaudit W41 2018 untuk maklumat lanjut soalan-soalan peperiksaan lepas. Lihat juga bidang tugas seorang Juruaudit W41.

Pihak SPA Malaysia telah mengeluarkan hebahan terbaru mengenai permohonan terkini bagi jawatan Juruaudit W41/W29 sesi 2017-2018.

Untuk makluman calon yang layak menjawat jawatan tersebut, anda kini boleh mendaftarkan permohonan bagi jawatan Juruaudit W41 & W29 bagi urusan ambilan 2017 sebelum 19 November ini.

Isi Kandungan

IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN JURUAUDIT

Berikut merupakan iklan kekosongan jawatan Juruaudit. Anda boleh rujuk iklan berikut.

[Pengambilan Rasmi] Jururaudit W41 & Penolong Juruaudit W29 di Jabatan Audit Negara Malaysia

DAFTAR UNTUK MOHON

Untuk memohon, daftar sahaja di bawah dan anda akan di bawa terus ke Portal SPA Malaysia. Selepas itu, pastikan anda lakukan kemaskini atau update permohonan anda dan mohon jawatan ini secara online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

More like this

Contoh Soalan Pengetahuan AM Juruaudit W41

Contoh Soalan Pengetahuan AM Juruaudit W41

Peperiksaan Juruaudit W41 bertujuan untuk mengukur sejauh mana persediaan seseorang calon itu untuk menempuhi alam pekerjaan di...
Bidang Tugas Juruaudit W41

Tugas Juruaudit W41 ~ Apa Yang Anda Perlu Tahu...

Untuk makluman, peperiksaan Juruaudit W41 dijadualkan berlangsung pada September 2019 nanti berdasarkan hebahan terbaru dikeluarkan portal SPA...
Contoh Soalan Peperiksaan Juruaudit

[Rujukan Contoh Soalan] Juruaudit W41 & Penolong Juruaudit W29

Tahukah anda yang peperiksaan Penolong Juruaudit W41/W29 yang diadakan oleh pihak SPA Malaysia bertujuan untuk menguji kemahiran...