Contoh Soalan Pengetahuan AM Pegawai Arkib S41

Calon Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W27 anda kini boleh menyemak keputusan Peperiksaan W27 yang diadakan pada minggu lepas. Pihak SPA Malaysia telah mengeluarkan keputusan bagi peperiksaan tersebut dan semakan boleh dilakukan melalui link di bawah;

Sila klik gambar di bawah untuk menyemak sama ada anda lulus atau tidak.

Semak Keputusan Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam Gred W27

Tahniah untuk yang berjaya. Kepada yang membeli panduan dari kami sila tunggu hebahan berikutnya. Pihak kami akan menghantar sesuatu untuk persediaan anda.

Untuk yang tidak berjaya, anda tidak gagal sebenarnya. Masih banyak lagi peluang untuk anda mendapatkan keputusan yang lebih baik dalam peperiksaan akan datang. Ya, bukan sahaja dalam peperiksaan Gred W27. Percaya rezeki anda berada di mana-mana. Dengan doa, usaha dan harapan kejayaan akan menjadi milik anda dan itu doa daripada kami untuk anda. Jangan putus asa.

KONGSI KEGEMBIRAAN ANDA, TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH

Kongsikan kegembiraan anda di ruangan komen di bawah untuk motivasi calon lain. Tahniah untuk anda dan perkongsian anda bakal menjadi sumber inspirasi untuk graduan baru!

Sekali lagi kepada calon berjaya, sila tinggalkan komen anda di bawah. Setiap testimoni yang kami terima akan dikumpulkan dan dijadikan testimoni untuk calon akan datang. Semoga Sukses.

RUJUKAN PTD ANDAPanduan Peperiksaan PTD 2017 2018
Previous articleSyarat Pengambilan PTD 2014 Lebih Ketat
Next articleContoh Soalan Peperiksaan Penguasa Kastam WK41 [Nota GST/Urusan Perkastaman]

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here