Semakan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17

Maklumat bagi semakan calon layak menduduki Peperiksaan Online Pembantu Tadbir N17 (Perkeranian/Operasi) pada 03 April 2015 telah dikeluarkan oleh pihak SPA Malaysia.

Calon Peperiksaan Pembantu Tadbir N17 (Perkeranian/Operasi) bolehlah membuat semakan tarikh peperiksaan Online menggunakan pautan di bawah. Tetapi sebelum itu pastikan anda rujuk format peperiksaan online terbaru yang bakal menguji calon peperiksaan Pembantu Tadbir nanti.

Untuk makluman, pihak kami juga akan mengedarkan pembelian panduan khas peperiksaan Pembantu Tadbir dalam masa terdekat. Pastikan anda tidak terlepas dengan mendapatkannya melalui pautan di bawah.

Isi Kandungan

FORMAT PEPERIKSAAN ONLINE PEMBANTU TADBIR N17

Format Peperiksaan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17 2015 mempunyai sedikit kelainan dari sesi peperiksaan yang lepas berdasarkan hebahan terbaru yang dikeluarkan oleh pihak SPA Malaysia.

Penambahan Seksyen baru merupakan antara penambahbaikan dalam peperiksaan kali ini. Manakala Soalan Peperiksaan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17 juga telah ditarafkan untuk disesuaikan dengan peperiksaan online N17 kali ini.

Berikut merupakan seksyen-seksyen yang terlibat dalam Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17.

PANDUAN PEPERIKSAAN ONLINE PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N17

Untuk makluman calon Peperiksaan Online Pembantu Tadbir N17 (Perkeranian/Operasi), pihak kami akan menghebahkan jualan Panduan Peperiksaan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17 dalam masa terdekat.

Ianya merupakan panduan yang dikeluarkan khas untuk membantu persediaan Peperiksaan Pembantu Tadbir (P/O) N17 dan merupakan rujukan pantas peperiksaan yang pasti membantu persediaan anda.

Calon terlibat Peperiksaan Pembantu Tadbir (P/O) N17 boleh mendaftar di bawah untuk mendapatkan panduan tersebut nanti.

Panduan Peperiksaan Pembantu Tadbir Perkeranian Operasi N17
Panduan Peperiksaan Pembantu Tadbir Perkeranian Operasi N17

DAFTAR MENDAPATKAN PANDUAN PEPERIKSAAN PEMBANTU TADBIR (P/O)

(Daftar dan Kami Akan Email Anda)

SEMAKAN LAYAK MENDUDUKI PEPERIKSAAN

Anda boleh melakukan semakan melalui pautan berikut:

SEMAKAN LAYAK PEPERIKSAAN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

More like this

Soalan Temuduga Pembantu Tadbir N19

Contoh Soalan Temuduga Pembantu Tadbir N19 & Tips Semasa...

Bagi anda yang telah lulus peperiksaan online untuk jawatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19, anda pasti telah menerima...
Semakan keputusan peperiksaan Penolong Pegawai Penerangan S27

Semakan Temuduga Pembantu Tadbir N17

Maklumat semakan keputusan temuduga untuk jawatan Pembantu Tadbir N17 telah dikeluarkan oleh pihak SPA Malaysia. Calon-calon peperiksaan Pembantu...
Contoh Soalan Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik

Contoh Soalan Pembantu Tadbir N19 JPA/SPA – Contoh Soalan...

Dapatkan 190+ Contoh Soalan dan Jawapan Terkini Peperiksaan Pembantu Tadbir N17 untuk Persediaan Exam Pem. Tadbir N17...