Temuduga Penolong Akauntan W27

Maklumat semakan temuduga Penolong Akauntan W27 2014 telah dikeluarkan oleh pihak SPA Malaysia.

Berdasarkan kenyataan terkini dari SPA, temuduga bagi jawatan Penolong Akauntan W27 tahun 2014 akan berlangsung pada 20 Januari 2014 sehingga 12 Februari 2014.

Isi Kandungan

SEMAK KEPUTUSAN TEMUDUGA PENOLONG AKAUNTAN W27

Kepada yang sedang mencari informasi dan maklumat mengenai soalan Peperiksaan Penolong Akauntan W27 sila baca artikel terdahulu yang pihak Exam PTD kongsikan di bawah.

Baca: Contoh Soalan Peperiksaan Penolong Akauntan W27

Jika anda merupakan salah seorang calon yang memohon jawatan tersebut dan telah lulus peperiksaan bertulis yang diadakan, maka, anda boleh membuat semakan melalui link di bawah.

Semak Keputusan Temuduga Penolong Akauntan W27

TAHNIAH KEPADA CALON YANG BERJAYA

Tahniah pihak kami ucapkan kepada calon-calon yang berjaya dalam peperiksaan dan mendapat tempat untuk di temuduga bagi jawatan Penolong Akauntan W27 2014. Untuk menghadapi temuduga dan menjawab soalan temuduga Penolong Akautan W27 2014 nanti anda perlulah bersedia.

Oleh itu, sebaik-baiknya anda membuat persediaan rapi dari segi mental dan fizikal untuk menjawab soalan temuduga nanti.

PANDUAN TEMUDUGA SPA MALAYSIA

Pastikan anda merujuk bahagian panduan temuduga SPA Malaysia yang menghimpunkan pelbagai panduan yang boleh dijadikan rujukan untuk menjawab temuduga dan peperiksaan SPA nanti.

Lihat: Panduan Temuduga SPA Malaysia

Kredit Gambar: Woman Looking for Job/ShutterStock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

More like this

Panduan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan

Kenali Diri Anda Sebelum Menghadiri Temuduga Separa Perubatan

Sebelum anda di terima dalam mana-mana organisasi atau sektor pekerjaan, kebanyakan dari kita akan menghadiri proses "pemilihan"....
Semakan Peperiksaan Online Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N17

Semakan Keputusan Peperiksaan Penolong Akauntan 2015

Keputusan Peperiksaan Online Penolong Akauntan 2015 yang diadakan baru-baru ini sudah diumumkan dan di buka untuk semakan....
Soalan Pengetahuan AM Penolong Akauntan W27

Soalan Pengetahuan AM Penolong Akauntan W27

Tahukah anda Soalan Pengetahuan AM Penolong Akauntan W27 yang bakal ditanya sudah pasti berkisar tentang bidang Penolong...